Pokud si zoufáte, že pokračování Aquamana je ještě na míle daleko, tak žádné strachy. Režisér James Wan nám totiž ještě letos nadělí menší bonus ve formě animovaného seriálu Aquaman: King of Atlantis, ve kterém se slavný DC hrdina vrátí. Má to ale háček. James Wan poslouží pouze jako výkonný producent, plus kresleného Aquamana nenamluví Jason Momoa. Jste i tak ochotní dát seriálu šanci? Podívejte se na trailer a utvořte si vlastní názor. 

Připravovaný seriál bude rozdělený na tři části, přičemž se dočkáme stejného stylu animace, který jsme už mohli vidět v seriálu ThunderCats Roar!. Měli bychom se proto dočkat o něco trhlejší verze DC univerza, ve které slavného hrdinu tentokrát namluví Cooper Andrews. Aquaman se v něm bude muset potýkat se záludnostmi prvních dní vládnutí nad celou Atlantidou, přičemž mu k tomu budou dopomáhat jeho rádci Volo a Mera. A kdo by to byl řekl, problémy mu bude opět dělat jeho mocichtivý nevlastní bratr Orm.

Aquaman: King of Atlantis bude premiérovat na HBO Max 14. 10. 2021. Showrunnery seriálu budou Victor Courtright (ThunderCats Roar!) a Marly Halpern-Graser (Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles). Podle ředitele Warner Bros. se bude jednat o seriál, který by si měla užít celá rodina, takže caparti očividně nebudou jedinou cílovou skupinou. Tak snad si tím někdo zkrátí čekání na pokračování filmového Aquamana, kterého se dočkáme až 16. 12. 2022