Milovníci filmů o sériových vrazích, zbystřete! Minulý měsíc jsme se dočkali oficiálního traileru na vcelku zajímavě vyhlížející titul jménem Woman of the Hour, celovečerní režijní debut herečky Anny Kendrick (Scott Pilgrim proti zbytku světa), která zde ztvární jednu z hlavních rolí.

V té době jsme ale nevěděli, jak to vlastně bude s premiérou. Dobrou zprávou každopádně je nejenom to, že film vyjde už brzy, ale bude dostupný i v našich končinách, přesněji na Netflixu. Streamovací služba nedávno vydala svou vlastní upoutávku, kterou si můžete pustit výše.

Děj se bude odehrávat v USA během 70. let, kdy v Kalifornii vraždil Rodney Alcala (Daniel Zovatto), skutečný sériový vrah, jenž je považován za jednoho z nejchytřejších a nejplodnějších vrahounů americké historie. Ačkoli již byl v době, ve které se film odehrává, registrovaným sexuálním delikventem a nedávno ho propustili z vězení, objevil se v televizní seznamovací soutěži The Dating Game. A přesně toho se zúčastnila také Cheryl Bradshaw (Kendrick), která se nechá Alcalou okouzlit.

Film má zatím hodně fajn recenze, o jeho kvalitách se sami budeme moci přesvědčit již brzy. 

Jak již bylo řečeno, pro Annu Kendrick se bude jednat o vůbec první zrežírovaný film. Scénář si vzal na starost Ian MacAllister McDonald (Some Freaks).

Dále se ve snímku objeví herci jako Tony Hale, Kelley Jakle, Max Lloyd-Jones, Darcy Laurie, Jessie Fraser, Kathryn Gallagher, Matty Finochio, Nicolette Robinson, Andy Thompson, Matt Visser a další.

Na Netflixu od 18. 10. 2024.