Ještě letos uvede studio Lionsgate vcelku zajímavě vyhlížející thriller jménem Cellar Door, ve kterém jednu z předních rolí ztvární Laurence Fishburne (Megalopolis). Na světě už máme oficiální trailer, který si můžete pustit výše. Některé části dialogů zní po technické stránce z jakéhosi důvodu krapet divně, asi jako kdyby je nahrávali pět minut před uzávěrkou na nekvalitní mikrofon. Ale zbytek traileru vypadá docela slibně.

Thriller se zaměří na manželský pár, který tvoří John (Scott Speedman) a Sera (Jordana Brewster). Oba dva se chtějí přestěhovat na předměstí Portlandu, kde se snaží začít nový život. Jednoho dne navštíví impozantní dům Emmetta (Fishburne), tajemného muže s talentem pro spárování správné nemovitosti se správnými lidmi. Díky němu pak manželský pár dostane dům snů. Je ze však jedna podmínka. Nikdy nesmí otevřít sklep. Postupem času si pár uvědomí, že staré domy jsou skutečně jako lidé - všechny mají svá hluboká a temná tajemství. 

O režii filmu se postaral Vaughn Stein, který natočil thrillery jako Konečná (2018), Dědictví (2020) a Každý tvůj nádech (2021). Scénář zpracovali Sam Scott a Lori Evans Taylor.

Dále se ve snímku objeví herci jako Addison Timlin, Chris Conner, Katie O'Grady a Randy Sean Schulman.

Snímek bude uveden na VOD 1. 11. 2024.