To, že ve filmové DC divizi se pod novým vedením Jamese Gunna a Petera Safrana budou dít velké změny, už víme. Konec pravděpodobně čeká Wonder Woman aka Gal Gadot, ale rozhodně to není jediná postava, kterou nejspíše čekají obří změny.

Ožehavá je otázka ohledně Supermanova návratu, kterého by měl hrát Henry Cavill. Ten se objevil ve filmu Black Adam, kde si ho vymodlil Dwanye „Rock“ Johnson. Sám Cavill posléze v říjnu oznámil, že se vrací do role Supermana, a i to byl pravděpodobně jeden z důvodů, proč bude končit s rolí Zaklínače. 

Nicméně co platilo v říjnu už nemusí platit v prosinci. Andy Muschietty sice vyjádřil přání se podílet na pokračování filmu Man of Steel, které by mělo být poctou filmu o Supermanovi od Richarda Donera z roku 1978, jenž je brán jako esenciálním superhrdinským filmem plným naděje. 

Nadějně vypadal v říjnu i návrat takzvaného Snyderverse. Vedoucí tým Warner Bros. Pictures v čele s Pamelou Abdy a Michaelem De Luca vyjádřil přání dokončit to, co začal Zack Snyder, tedy naservírovat fanouškům další díl Justice League se starým obsazením. Tedy s Henry Cavillem jako Supermanem, Benem Affleckem jako Batmanem a Gal Gadot jako Wonder Woman.

Pro fanoušky bude asi zklamáním, že velmi pravděpodobně s touto možností nepočítá ve svých plánech James Gunn a Peter Safran. Uvidíme, co přinese schůzka této dvojice s prezidentem Warner Bros. Discovery Davidem Zaslavem. Plány se neustále mění ze dne na den a finální výstup z této schůzky bude určitě velmi zajímavý. Momentálně se na Cavillova Supermana můžeme těšit ve filmu The Flash, kde by se měl mihnout.

V klidu by zatím měl být pouze Batman od Matta Reevese, kde exceloval v roli netopýřího muže Robert Pattinson. Jeho by se změny týkat s velkou pravděpodobností neměly a tento úspěšný projekt má zelenou pro další očekávané pokračování.