Horory, které místo do kin míří rovnou na stream, v mnoha případech nebývají nic extra. Ale samozřejmě se častokrát najdou nějaké ty výjimky. Jednou z nich by se mohl stát slibně vyhlížející snímek jménem Caddo Lake, který uvede služba Max. Před pár týdny jsme zde měli kratičký teaser, nyní zde máme plnohodnotný trailer, který si můžete pustit výše.

Příběh by měl diváky zavést k americkému jezeru Caddo v bažinách Texasu, kde zmizí osmiletá dívka. Členové zničené rodiny si posléze začnou její zmizení spojovat se sérií úmrtí z minulosti, což následně změní jejich historii. Ze začátku to vypadá na standardní a atmosférický thriller o pátrání po ztraceném dítěti, ale zdá se, že jistou úlohu by zde mohlo hrát i jakési hrůzné nadpřirozeno. V jedné části jezera se každopádně děje něco podivného. Vlastně to skoro vypadá, jako kdyby hlavní postavy procházely jinými dimenzemi reality. Je každopádně fajn, že nám trailer úplně nevykecá, co se vlastně děje. 

O scénář a režii se postarali Celine Held a Logan George, oba dva například točili pro seriál Servant (2019), taktéž zrežírovali pár epizod pro letošní sérii Temná hmota, která v budoucnu dostane druhou řadu.

V chystaném snímku se objeví herci jako Dylan O'Brien, Eliza Scanlen, Diana Hopper, Caroline Falk, Sam Hennings, Eric Lange, Lauren Ambrose, Nina Leon a další.

Na službě Max od 10. 10. 2024.