V minulém týdnu si mnoho z nás dopřálo zážitek, na který jsme dlouho čekali. Flowee se představila v roli DM pátého příběhu Hexakoronu. Zvládla to skvěle a dnes nás čeká závěrečná část v podání Endyho.

Přečtěte si také: Na tahu, zase oni!!!

Pátý Hexáč byl skutečně zážitek. Po více než ročním odhodlávání se Flowee ujala role DM a zhostila se toho na výbornou. Celý one-shot pojala netradičně a po svém a stálo to zato. Tahouni a jejich speciální host Dominik "Cerberos" Vysloužil se ujali rolí plyšových zvířátek, které kouzelná víla přivedla na jeden den k životu, aby si hráli s osamělou holčičkou Aničkou.

Zvířátka si s Aničkou užila parádní den, ve kterém stihla absolvovat talentovou soutěž, vydat se na dobrodružnou výpravu do sklepa, popovídat si s děsivým kotlem, ale také obnovit vztah mezi Aničkou a její starší sestrou. Když naši hráči své postavy opouštěli, mohli odcházet s příjemným pocitem, že malé holčičce připravili krásný den a pomohli jí připomenout starší sestře, že existuje i hraní bez počítačů.

Po veselém a dojemném příběhu, který připravila Flowee, nás dnes čeká již poslední díl Hexakoronu. Jako poslední DM se představí Endy. Ten se rozhodl vzít Tahouny na jedno velmi zajímavé místo v horách. Co se tam ale bude dít? Jaké postavy se příběhu zúčastní? A kdo bude poslední host?

Odpovědi na tyto otázky získáte již dnes v 18:00 na Twitchi, Youtube a přímo zde na stránkách Nerdfixu.