Chválený britský krimi seriál Slow Horses, který vychází z knižní série od Micka Herrona, se k nám patrně někdy v druhé půlce letoška vrátí se svou čtvrtou řadu. Fanoušci se ale nemusí bát, že s ní přijde také konec celého seriálu, služba Apple TV+ už totiž dala zelenou i řadě páté. Ta by měla vycházet z knihy London Rules, kterou Herron napsal v roce 2018.

Dějová linie by se měla točit kolem Roddyho Hoa (Christopher Chung), který si za podezřelých okolností najde novou okouzlující přítelkyni. A když město začne sužovat řada stále bizarnějších událostí, bude muset na scénu přijít Jackson Lamb (Gary Oldman) a jeho tým odpadlíků zpravodajské služby MI5, aby zjistili, jak je vlastně vše propojené. Koneckonců, Jackson Lamb ví, že ve světě špionáže by vždy měla platit „Londýnská pravidla“.

Seriál Slow Horses je špionážní thriller, který se svou první řadou na službě Apple TV+ premiéroval v roce 2022, od té doby se z něho na platformě stala oblíbená série, na kterou se lepí především chvála.

Kromě Oldmana se v seriálu objevili také herci jako Olivia Cooke, Kristin Scott Thomas, Jonathan Pryce, Jack Lowden, Rosalind Eleazar, Chris Reilly a Stephen Walters.