Bratrské duo Danny a Michael Philippovi nám minulý rok nadělilo horor studia A24 jménem Mluv se mnou, na který se lepily především pozitivní reakce. Otázkou tudíž bylo, co nám oba bráchové nadělí příště. Už od letošního jara víme, že filmaři připravují další hororovou podívanou, kterou bude snímek jménem Bring Her Back.

A Michael na svém Instagramu nedávno oznámil, že natáčení, které celkově trvalo 41 dní, je konečně u konce. Ke svému příspěvku také přidal i několik fotek. Snímek nyní míří do postprodukce, ovšem zatím stále není známo, kdy přesně bude premiéra. Opět ho ale uvede výše zmíněné studio A24

O čem přesně ale horor vlastně bude, stále zůstává otázkou. První detaily nám zřejmě odhalí až nějaký ten oficiální trailer. Jednu z hlavních rolí by každopádně měla ztvárnit britská herečka Sally Hawkins, která si zahrála ve filmech jako Jasmíniny slzy (2013), Tvář vody (2017) a Wonka (2023).

Spolu s ní ve filmu uvidíme ještě herce jako Billy Barratt, Jonah Wren Phillips, Sally-Anne Upton, Stephen Phillips a Sora Wong.

Na výrobu filmu dohlížely producentky Samantha Jennings a Kristina Ceyton za společnost Causeway Films.

Oba dva bratři také chystají pokračování zmíněného hororu Mluv se mnou, zatím ale nevíme, kdy přesně se ho dočkáme.