Jedním z nejvíce chválených hororů loňského roku byl snímek Mluv se mnou, který natočili bratři Danny a Michael Philippovi. A jelikož oba dva tvůrci, které můžete mimo jiné znát díky youtubovému kanálu RackaRacka, dokázali, že jim to za kamerou jde, bylo otázkou, co nám vlastně nadělí příště. A nyní se nám už konečně začíná něco rýsovat.

Server Deadline hlásí, že oba dva bratři chystají další hororovou podívanou, která ponese název Bring Her Back. Na výrobu bude opět dohlížet studio A24, což ovšem moc překvapivé není. Celý projekt už má také na palubě jednu z hlavních hvězd, kterou se stane na Oscara nominovaná britská herečka Sally Hawkins (Wonka). Natáčení by mělo začít v létě. 

O příběhu však zatím nic nevíme, snad se to ale změní po začátku hlavní části produkce. Není to každopádně jediný projekt na kterém oba schopní bratři pracují. Někdy v budoucnu bychom se měli dočkat plnohodnotného pokračování výše zmíněného hororu Mluv se mnou, kterému dalo A24 zelenou už loni v létě.

Podle jednoho z bratrů už je také dokončený jistý prequel, jenž je kompletně natočený a odvyprávěný skrze obrazovky mobilů a různých sociálních sítí. Kdy přesně se ale sequelu dočkáme, zatím není známo. 

K filmu jsou dále upsány producentky Samantha Jennings a Kristina Ceyton za společnost Causeway Films, které například dohlížely i na výrobu horůrku Babadook (2014) a thrilleru The Nightingale (2018).

Pokud se má začít natáčet v létě, filmu bychom se odhadem mohli dočkat někdy v polovině příštího roku.