Fanoušci veleúspěšného seriálu Netflixu jménem Bridgertonovi (2020) se konečně dočkali. Streamovací služba nedávno vydala video, skrze které oznámila datum premiéry nadcházející třetí řady. Platforma si evidentně uvědomovala, že fanoušci další sezónu již netrpělivě vyhlížejí, protože do videa přidala i některé jejich příspěvky ze sociálních sítí, kde dávají najevo svou natěšenost.

Jelikož ale Bridgertonovi patří k nejznámějším a nejúspěšnějším seriálům streamovací platformy, Netflix musel třetí řadu samozřejmě rozdělit na dvě části. Ta první vyjde 16. 5. 2024, pak na fanoušky čeká jednoměsíční čekání, zbylé epizody budou posléze odvysílány 13. 6. 2024.

Nejnovější sezóna tak bude sledovat začínající románek mezi Penelope Featherington (Nicola Coughlan) a Colinem Bridgertonem (Luke Newton).

Třetí řada tak dohromady nabídne opět 8 epizod. Tvůrcem a hlavním scenáristou úspěšné série se stal Chris Van Dusen, který dále například psal pro seriál Skandál (2012). Bridgertonovi vycházejí ze stejnojmenné knižní série z roku 2000, kterou napsala Julia Quinn.

Během let se v seriálové adaptaci objevili herci jako Phoebe Dynevor, Regé-Jean Page, Julie Andrews, Jonathan Bailey, Sabrina Bartlett, Harriet Cains, Bessie Carter, Adjoa Andoh, Florence Hunt, Ben Miller, Luke Thompson, Joanna Bobin, Jessica Madsen a další.