Netflix nám příští měsíc nadělí vcelku slibně vyhlížející sérii jménem Bodkin, napínavou černou komedii, ve které zamíříme do jistého irského městečka. Na světě už máme i oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Příběh se bude točit kolem trojce podcasterů (Will Forte, Siobhán Cullen, Robyn Cara), která se vydá do hezkého pobřežního městečka v Irsku. Zde se pokusí zjistit, co se stalo se třemi cizinci, kteří za záhadných okolností zmizeli. Jak se ale snaží této záhadě přijít na kloub, postupně zjišťují, že celý příběh je mnohem větší a podivnější, než si kdy dokázali představit. Hrdinové tak budou muset odhalit pravdu nejenom o tomto případu, ale i o svých kolezích a (což bude nejbolestnější) nich samotných. Dohromady bychom se měli dočkat sedmi epizod. 

Showrunnerem a hlavním scenáristou se stal Jez Scharf, který má za sebou zatím jen několik krátkometrážních filmů, Bodkin tak bude jeho prvním velkým projektem. Spolu s ním na seriál dohlíží také Alex Metcalf (MINDHUNTER: Lovci myšlenek). O režii jednotlivých epizod se postarali Nash Edgerton, Bronwen Hughes, Johnny Allan a Paddy Breathnach.

Dále hrají Seán Óg Cairns, David Pearse, Peter Bankolé, Kerri McLean, Marouane Zotti, Charlie Kelly, Fergus Mulligan a Clodagh Mooney Duggan.

Na Netflixu od 9. 5. 2024.