Už pár let víme, že herečka Zoë Kravitz (The Batman) nám v budoucnu nadělí svůj celovečerní režijní debut, který se zcela původně nazýval „Pussy Island“. Na začátku roku ale byl film přejmenován na Blink Twice, přičemž na světě už máme i oficiální trailer. Podívat se na něj můžete výše.

Příběh se bude točit kolem mladé barmanky z Los Angeles jménem Frida (Naomi Ackie), která se nechá okouzlit Slaterem Kingem (Channing Tatum), extrémně bohatým šéfem jisté technologické společnosti. Ten ji následně pozve na svůj soukromý ráj, respektive na ostrov, kde se připravuje řádně ohromná oslava. A Frida samozřejmě přijme. Když dorazí na ostrov, začne ji zaplavovat štěstí z toho, že se dostala do světa elity. Ale jak noc ubíhá dál, Frida si začne uvědomovat, že tu něco nehraje. A že na ostrově se děje něco nekalého. A pokud si bude chtít zachránit krk, musí co nejdříve odhalit pravdu. 

Jak již bylo řečeno, pro Zoë Kravitz to bude první zrežírovaný a napsaný celovečerák. Na filmu podle všeho pracovala už od roku 2017. Spolu s ní na scénáři pracoval E.T. Feigenbaum (High Fidelity).

Dále si ve snímku zahrají herci jako Adria Arjona, Geena Davis, Kyle MacLachlan, Haley Joel Osment, Christian Slater, Alia Shawkat, Simon Rex, Levon Hawke, Saul Williams, Liz Caribel a Julian Sedgwick.

Snímek se objeví v kinech 22. 8. 2024.