Během Anime Expo 2022 v Los Angeles se odhalilo hned několik velmi očekávaných novinek. Mezi nimi najdeme i trailer na poslední Arc anime Bleach, který se po téměř deseti letech vrací, aby uzavřel příběh Ichiga Kurosaki. Ukázka se předvedla v plné parádě a nejednoho fanouška naplnila nadějí na skvělé pokračování. Otázkou je, zda tahle očekávání anime naplní.

S velkou pravděpodobností ano. Poslední série totiž nebude naplněna (aspoň se to tak předpokládá) žádnými fillery, které by se táhly přes čtyři série. Kdo sledoval poctivě všechny díly, tak naprosto chápe, co tím mám na mysli. To ale neznamená, že se děj bude vyvíjet přesně podle mangy. Během promítání traileru se na plátně také objevil Tite Kubo a přislíbil, že v seriálu se objeví několik bojových scének, které se už nevešly do samotné mangy.

Samotný vzhled anime by měl být živější, barevnější, více dynamičtější a více všeho, jelikož studio Pierrot má momentálně daleko více zkušeností než před deseti lety. Kubo se také přičinil k tomu, že spolupracoval na všech aspektech anime, takže by nemělo dojít k nějakým nedorozuměním nebo změně ze strany produkce studia. Pokrýt by tak měli poslední zbývající arc Thousand Year Blood War.

Trailer samotný pak představuje staré známé postavy, ale dává velký důraz na Stern Ritter, Star Knights, tedy pro nás Hvězdné rytíře. O co se jedná? Na to si buď přečtěte mangu, nebo si počkejte na 11. 10., kdy se budou vysílat první dvě epizody.