Na filmovém festivalu SXSW, který začne už za několik dní, by se měl objevit australský hororový thriller jménem Birdeater, o které se postaralo filmařské duo Jack Clark a Jim Weir. Venku už máme i kratičkou upoutávku, na kterou se můžete podívat výše. Zatím jde o pouhý teaser, někdy v budoucnu bychom se snad mohli dočkat ještě plnohodnotného traileru, který nám toho o hlavním ději odhalí více.

Hlavní hrdinkou se každopádně stává Irene (Shabana Azeez), budoucí nevěsta, která je pozvána na rozlučku se svobodou svého snoubence, k níž mají dojít na odlehlém pozemku v Austrálii. Oslavy se ale následně začnou měnit v pivě nasáklý chaos, který odhalí velice nepříjemné detaily o vztahu obou dvou snoubenců. Celá oslava se tak už velice brzy promění v nezkrotnou noční můru. 

Pro oba dva zmíněné filmaře půjde o celovečerní debut. Snímek se již objevil na loňském filmovém festivalu v Sydney, odkud si odnesl Cenu diváků.

Dále se ve snímku objeví herci jako Mackenzie Fearnley, Ben Hunter, Jack Bannister, Clementine Anderson, Alfie Gledhill, Harley Wilson a Caroline McQuade.

Oficiální datum premiéry zatím neznáme.