Pokud jste fanoušci Deus Ex titulů Human Revolution a Mankind Divided od studia Eidos-Montréal, možná by se vám mohla líbit chystaná brazilská podívaná jménem Bionic, která vyjde na konci tohoto měsíce. Netflix se každopádně nedávno pochlubil oficiálním trailerem, na který se můžete podívat výše.

Příběh nás zavede do dystopické budoucnosti roku 2035, v němž je už svět zcela proměněný technologií. To se týká i sportu, kterému začínají dominovat bionické protézy. Hlavními postavami se tak stávají dvě sestry (Jéssica Córes a Gabz), které obě touží stát se mistryněmi ve skoku do dálky. Ale jejich rivalita je eventuálně zavede na zlověstnou cestu. Jedna ze sester tak bude muset vstoupit do světa násilí a zločinu. 

O režii se postaral Afonso Poyart, který je například zodpovědný za mysteriózní thriller V mysli vraha (2015) s Anthonym Hopkinsem. O scénář se postarala Josefina Trotta.

Dále se ve snímku objeví herci jako Christian Malheiros, Bruno Gagliasso, Miguel Falabella, Klebber Toledo a Luana Tanaka.

Na Netflixu od 29. 5. 2024.