Nadcházející thriller Deep Water, na který byste se jistojistě neměli dívat s rodiči, představuje svůj první teaser trailer. Příběh filmu se zaměří na Vica a Melindu Van Allenovi (Ben Affleck, Ana de Armas), dva atraktivní a inteligentní jedince, jejichž manželství ale začalo postrádat lásku. Za normálních okolností by asi bylo normální, kdyby se oba dva jednoduše rozvedli, nicméně to by znamenalo spoustu papírování. Vic však chce rodinu udržet pohromadě. A pokud k tomu chce přinutit i Melindu, tak s ní udělá dohodu. Dovolí jí, aby měla milostné a sexuální románky s jinými muži. A to jenom kvůli tomu, aby mohl manželství a celou rodinu zachovat. 

Postupem času ale začne Vic víc a víc žárlit, přičemž začne opět toužit po lásce své ženy. Oba dva tak začnou mezi sebou hrát velice nebezpečnou psychologickou hru, která může mít hrozivé následky pro každého nešťastníka, kdo se do ní zaplete zvenčí. Ony následky totiž mohou zahrnovat i smrt. Výše uvedený teaser trailer nám tak ukáže onu část znepokojivého napětí mezi oběma postavami, které se bude bezpochyby ještě stupňovat. Snímek tak bude adaptací stejnojmenné knihy z roku 1957, kterou napsala americká autorka Patricia Highsmith. 

O režii se postaral britský filmař Adrian Lyne, který je například zodpovědný za filmy jako Flashdance, Lolita (1997) a Nevěrná. Tudíž je poměrně příhodné, že zrovna on na nadcházejícím filmu pracuje. Scénář vznikl z per Zacha Helma a Sama Levinsona. Helm například napsal komedii Horší už to nebude z roku 2006, Levinson je zas tvůrcem seriálu Euforie, jehož druhá série vyšla na začátku letošního roku. Kromě výše zmíněných se ve filmu také objeví herci jako Tracy Letts, Lil Rel Howery, Dash Mihok, Finn Wittrock, Kristen Connolly, Jacob Elordi, Rachel Blanchard, Michael Braun, Jade Fernandez, Grace Jenkins, Brendan C. Miller, Devyn TylerJeff Pope. Premiéra je stanovaná na 18. 3. 2022. Podíváte se?