Pár dní před Valentýnem se dočkáme teenagerovské romance, která bude okořeněná špetkou nadpřirozena. Studio Paramount+ tak vydalo zcela nový trailer na romantické drama, které ponese název The In Between. Příběh bude vyprávět o mladé dívce jménem Tessa (Joey King), která to v dětství příliš jednoduché neměla. Vyrůstala hned v několika pěstounských rodinách, tudíž nikdy neměla vyloženě tunu přátel. Taktéž se domnívá, že jí zkrátka není souzeno mít pořádný romantický vztah. To se ale změní s příchodem Skylera (Kyle Allen), milého a ochotného sportovce, do kterého Tessa eventuálně zamiluje. Oba dva mladí lidé tak spolu začnou trávit šťastné chvíle, ovšem ani jeden z nich netuší, že už brzy velice rychle skončí. A to tím nejhorším způsobem. 

Oba dva se totiž stanou obětmi tragické autonehody. Ale zatímco Tessa nakonec se svým životem vyvázne, pro Skylera už bude příliš pozdě. Tessa tak po svém klukovi začne truchlit, nicméně po čase se začnou dít podivuhodné věci, kvůli kterým si Tessa začne myslet, že Skyler se s ní snaží navázat spojení ze záhrobí. Tessa se tak s pomocí své nejlepší kamarádky snaží najít způsob, jak Skylera řádně kontaktovat. Ovšem co když se jedná pouze o výplod Tessininy fantasie, kterou zapříčinilo bolestné truchlení a neschopnost přijmout realitu? Ať už je to jakkoliv, Tessa, která začne pěvně věřit tomu, že láska prostě nemůže nikdy zemřít, se rozhodne pátrat po Skylerově přízraku, aby mohla jejich romanci dát řádný a velkolepý konec.

O režii se postaral Arie Posin, který je zodpovědný za velice povedenou a originální komedii Generace X z roku 2005. Scénář si vzal na starost Marc Klein, jenž například napsal filmy jako Dobrý ročník, Holka z předměstí a nedávný Život v Heights. Kromě výše zmíněných se ve filmu dočkáme herců jako Kim Dickens, John Ortiz a Celeste O’Connor. Oficiální premiéra je stanovená na 11. 2. 2022.