Příští měsíc uvede studio Vertical hvězdně obsazené drama jménem Asphalt City, ve kterém se v hlavních rolích objeví Sean Penn (Milk) a Tye Sheridan (X-Men: Apokalypsa). Výše si můžete pustit oficiální trailer.

Příběh se zaměří na Ollieho Crosse (Sheridan), mladého řidiče sanitky, který se na noční směnu v New Yorku připojuje k Gene Rutkovskému (Penn), nekompromisnímu a zkušenému lékaři záchranné služby. Na Crosse čeká náročná, stresující a nebezpečná noc plná trýznivých momentů, během níž se stane svědkem extrémního násilí, které mu ukáže, jak rizikové může jeho povolání být. Snímek se již objevil na festivalu v Cannes, kde byl nominován na Zlatou palmu. Titul bude vycházet z knihy Black Flies z roku 2008, kterou napsal Shannon Burke. 

O režii se postaral francouzský režisér Jean-Stéphane Sauvaire, který nám nadělil filmy jako Johnny Mad Dog (2008) a A Prayer Before Dawn (2017). Za scénářem stojí Ben Mac Brown a Ryan King.

Dále hrají Katherine Waterston, Michael Pitt, Mike Tyson, Kali Reis, Onie Maceo Watlington, Raquel Nave a Donna Glaesener.

V amerických kinech se snímek objeví 29. 3. 2024, k nám se snad dostane o nějaký čas později.