Někdy v budoucnu bychom se měli dočkat snímku jménem Ash, sci-fi thrilleru od Amazonu, který si pod režisérský palec vzal DJ, filmař a rapper Flying Lotus, pravým jménem Steven D. Bingley-Ellison. Jedním z výkonných producentů bude režisér Neill Blomkamp, veterán žánru sci-fi, který nám nadělil slavné kousky jako District 9 (2009) a Elysium (2013).

Na palubě už máme i hlavní hereckou dvojici, kterou bude tvořit Aaron Paul a Eiza González. Paul se proslavil především jako Jesse Pinkman v legendárním seriálu Perníkový táta (2008), mexickou hvězdu González zas můžeme znát z titulů jako Baby Driver (2017), Jako v bavlnce (2020) a Ambulance (2022). Mezinárodní práva na chystaný snímek získal Amazon na Evropském filmovém trhu. A na co se vlastně můžeme těšit? 

Titulní fotka pochází ze seriálu Černé zrcadlo (2011).

Výše zmíněná herečka by si měla zahrát hrdinku, která se probudí na vzdálené planetě. Následně zjistí, že celá posádka z její vesmírné stanice byla brutálně povražděna. Kým? Toť otázka za milion. Následně přijde do styku s mužem (Paul), který byl vyslán, aby ji zachránil. Ale lze mu vůbec důvěřovat?

Snímek by už měl být nějaký čas dotočený, momentálně se tak nachází v postprodukci. Což by mohlo znamenat, že Amazon se brzy pochlubí s nějakým tím prvním oficiálním trailerem. Dále by se měli ve snímku objevit ještě herci jako Iko Uwais, Beulah Koale a Kate Elliott. 

O scénář se postaral Jonni Remmler, pro něhož by film měl být celovečerním debutem. Podílel se také na scénáři k německé sérii Das Quartett (2019). Flying Lotus se kromě režie postaral také o hudbu.

Snímek by měl premiérovat na službě Amazon Prime Video, zatím ale nevíme, kdy přesně to bude.