Na Oscara nominovaná herečka Annette Bening (Smrt na Nilu) se po 20 letech vrací do seriálového světa. Spolu se Samem Neillem (Jurský svět: Nadvláda) si zahraje v sedmidílné sérii Apples Never Fall, kterou uvede služba Peacock. Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Děj bude vycházet ze stejnojmenné knižní předlohy z roku 2021, kterou napsala Liane Moriarty. Těšit se tak můžeme na příběh Stana (Neill) a Joy (Bening), kteří prodali svou úspěšnou tenisovou akademii a jsou připraveni prožít klidný a spokojený zbytek života, zároveň také chtějí trávit více čase se svými dospělými dětmi. Vše se ale začne měnit ve chvíli, kdy jim na dveře zabouchá zraněná mladá žena, kterou pár přijme k sobě. Později však žena zmizí. A spolu s ní i Joy. Jak do toho všeho ale zapadá Stan?

Scénář si vzali pod palec Joe Hortua, Lijah Barasz, Kimi Lee, Melanie Marnich a Gianna Sobol. K režii je upsaný Chris Sweeney (Turista).

Dále hrají Alison Brie, Poojan H. Shah, Jane Hall, Michael Rodrigues, Jake Lacy, Georgia Flood, Giles Matthey, Madeleine Jones a další.

Oficiální premiéra na Peacocku je stanovená na 14. 3. 2024, u nás by seriál mohl uvést SkyShowtime.