Pomalými kroky se k nám blíží Halloween. Což znamená, že se můžeme těšit také na hororovou sezónu s náloží od různých streamovacích služeb a studií. Pozadu nezůstane ani Hulu, od kterého zde máme oficiální trailer, na hrůzně vyhlížející snímek jménem Appendage. Podívat se na něj můžete výše.

Každý člověk se musí čas od času vypořádat se svými vnitřními démony. V případě filmu Appendage to ale bude doslova. Hlavní hrdinkou se stává Hannah (Hadley Robinson), mladá módní návrhářka, která se zdá být vyloženě posedlá honbou za dokonalostí. A to samozřejmě v mnoha případech nekončí vůbec dobře. Hannah ale brzy s šokem zjistí, že se s jejím tělem něco děje. Že v něm něco roste. 

Hannah, která se potýká s úzkostmi v práci, zhoršujícím se vztahem se svým partnerem a neporozuměním s rodiči, se proto připojí ke komunitě, jejíž členové evidentně trpí stejným problémem. Všichni v sobě mají jakéhosi démonického parazita, který s jejich těly dělá psí kusy.

Zde se setkává s tajemnu Claudií (Emily Hampshire), která však svého parazita evidentně přijala, přičemž o něm dokonce prohlásila, že to byla ta nejlepší věc, jaká se jí kdy přihodila. Zbytek traileru toho možná odhaluje až moc, evidentně se onen Hanin doslovný vnitřní démon vyškrabe na světlo světa, kde začne tropit další neplechu. Ale ještě uvidíme, co bude mít za lubem. 

O scénář a režii se postarala Anna Zlokovic, pro kterou bude snímek celovečerním debutem.

Dále se nám ve filmu představí herci jako Kausar Mohammed, Adam Butterfield, Brandon Mychal Smith, Pat Dortch a Deborah Rennard.

Snímek by se měl na Disney+ objevit 2. 10. 2023.