Ať se nám to líbí, nebo ne, kultovní horor Rosmery má děťátko (1968), který natočil oscarový režisér Roman Polański, dostane prequel. Ten ponese název Apartment 7Am, vydat by ho měla služba Paramount+. V hlavní roli se představí Julia Garner (Ozark), jež ztvární Terry Gionoffrio, postavu, která se objevila i v původním snímku.

Nyní máme na světě i první fotky, které si můžete prohlédnout níže. Vzhledem k tomu, že snímek vyjde za dva měsíce, v brzké době bychom se také mohli dočkat i prvního traileru. Příběh nás zavede do bytu 7Am a ukáže nám, co se v něm dělo ještě předtím, než se do něho nastěhovala Rosemary z původního filmu. 

Hlavní hrdinkou se tak stává mladá Terry, která v roce 1965 utrpí vážné zranění, kvůli němuž si nebude moci splnit svůj sen stát se tanečnicí. Na scénu pak nastoupí prominentní a krapet podivný postarší pár (Dianne Wiest, Kevin McNally), který jí nabídne bydlení ve zmíněném bytě.

Když jí její soused a vlivný producent na Broadwayi (Jim Sturgess) nabídne další šanci proslavit se, Terry opět pocítí naději. Po jednom večeru, který si však úplně nepamatuje, začne docházet ke znepokojivým a temným událostem. Následně si uvědomí, že něco zlého obývá nejenom její byt, ale i celý dům.

O scénář a režii se postarala Natalie Erika James, jejímž celovečerním debutem byl horůrek jménem Relikvie (2020). Spolu s ní na scénáři pracoval i Christian White (Clickbait).

Dále se ve snímku objeví herci jako Marli Siu, Andrew Buchan, Kobna Holdbrook-Smith, Rosy McEwen, Patrick Lyster, Dylan Baldwin, Christabel Clark, James Swanton a Raphael Sowole.

Na službě Paramount+ od 27. 9. 2024, u nás by mohl snímek nabídnout SkyShowtime.