Scott Pilgrim se nám za měsíc vrátí. Tentokrát však v podobě anime seriálu jménem Scott Pilgrim Takes Off, který si vzal na starost Netflix. A nedávno jsme se dočkali zbrusu nové a akcí nabité upoutávky, na kterou se můžete podívat výše. Těšit se můžeme v podstatě na ten samý příběh, který nám nabídla jak původní komiksová předloha od Bryana Lee O´Malleyho, tak i známá filmová adaptace z roku 2010 od Edgara Wrighta.

Titulní mládenec Scott Pilgrim (Michael Cera) se jednoho dne zakouká do sympatické dívky Ramony Flowers (Mary Elizabeth Winstead), o které je přesvědčen, že je to dívka jeho snů. Aby s ní ale mohl začít chodit, bude muset nejdřív porazit sedm jejích bývalých kluků. A střet to bude pro Scotta jaksepatří velkolepý. 

Nejnovější trailer je mimo jiné také velkým mrknutím na slavnou videoherní sérii Mortal Kombat, dočkáme se zde jak jejího ikonického hudebního motivu z 90. let, tak i vyjmenování všech podstatných postav. A vlastně to funguje skvěle! Zde se hodí opět připomenout, že postavám v chystaném seriálu propůjčí hlasy stejní herci, kteří si je v hrané podobě zahráli ve výše zmíněné filmové adaptaci z roku 2010.

Kromě Cery a Winstead se tudíž vrací Satya Bhabha jako Matthew Patel, Kieran Culkin jako Wallace Wells, Chris Evans jako Lucas Lee, Anna Kendrick jako Stacey Pilgrim, Brie Larson jako Envy Adams, Alison Pill jako Kim Pine, Aubrey Plaza jako Julie Powers, Brandon Routh jako Todd Ingram, Jason Schwartzman jako Gideon Graves, Johnny Simmons jako Young Neil, Mark Webber jako Stephen Stills, Mae Whitman jako Roxie a Ellen Wong jako Knives Chau.

Vrátil se také režisér Edgar Wright, který však na výrobu seriálu dohlížel jako jeden z výkonných producentů. Projevil také nesmírné nadšení z toho, že se jim podařilo dát dohromady starou partu, aby mohli společnými silami odvyprávět slavný Scottův příběh v jiné podobě. 

Nadšený je i Bryan Lee O'Malley, autor původních komiksů, který pro seriál působí jako showrunner a hlavní scenárista. Tuto úlohu sdílí ještě s BenDavidem Grabinskim, který je například tvůrce seriálu Bojíte se tmy? (2019). Jedním z režisérů se stal Abel Gongora, který byl například jedním z šéfů animace seriálu Čas na dobrodružství (2010).

K projektu se také upsala kapela Anamanaguchi, která složila soundtrack k videohře Scott Pilgrim vs. the World: The Game. Opět se tak vrhla na zpracování hudby.

Oficiální premiéra na Netflixu je stanovena na 17. 11. 2023.