Celovečerní animovaný film Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge v novém traileru potvrzuje brutalitu, kterou je tato videoherní bojová série od Eda Boona a studia NetherRealm pověstná. Film i přes animovanou grafiku bude extrémně násilný, krvavý a diváci nebudou ochuzeni ani o nevhodná slova.

Fanoušky Mortal Kombatu ale nejvíce bude lákat příběh Scorpiona, který napsal scénárista Jeremy Adams (Supernatural), zatímco do křesla režiséra usedl Ethan Spaulding (má za sebou animovaný film Batman: Assault on Arkham). To Scorpiona si vzal na starost Patrick Seitz, který stejnou roli zastával ve hře Mortal Kombat vs. DC Universe z roku 2008, v restartu Mortal Kombatu z roku 2011 i v Mortal Kombatu X z roku 2015. Dále tu máme Johnnyho Cagea prostřednictvím Joela McHalea ze seriálu Community a Jennifer Carpenter z Dextera jako Sonyu Blade.

Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge bude digitálně dostupný od 12. 4. 2020. 28. téhož měsíce vyjde na Blu-ray a DVD discích. Současně vzniká ještě restart filmového Mortal Kombatu, v plánu je na rok 2021.