Už dříve byla na Geeked Week akci oznámena produkce filmu Make my Day. To se ponese v temném duchu s hororovým nádechem a bude se jednat o přežívání na zamrzlé planetě, kde se náhle z podzemí začnou vynořovat záhadní tvorové. Otázkou je, zda lidstvo dokáže toto peklo přežít.

O příběh se postaral Yumiko yoshizawa. Za vizuálem stojí Yasuo Ohtagaki, známý pro Mobile Suit Gundam Thunderbolt. Produkci samotnou si bere na starost Makoto Honda a o animace a design postav se postará 5 Inc.. Na dnešní TUDUM akci mohli diváci konečně nahlédnout na vzhled jednotlivých postav, plus jak přibližně bude anime vypadat.

Mimo jiné bylo oznámené i herecké obsazení. Hlavní postavy si střihnou Masaomi Yamahashi - Jim, Takagaki Ayahi - Marie, Kazuhiro Yamaji - Walter a Akio Otsuka - Commander Bark.

Kromě nových screenů nám byl ukázán i návrh Caspera – dvounohého robota, který se stane Jimovým parťákem. O jeho originální design se postaral Yasuo Ohtagaki a jeho finalizaci si vzal na starost Shoji Kawamori. Celého anime se dočkáme na Netflixu už příští rok v únoru.