Charismatického Iana McShanea jsme v posledních letech mohli vidět například v úspěšné filmové sérii o Johnu Wickovi. A zdá se, že britského herce příští rok uvidíme také v jiném zabijáckém titulu. Ten ponese název American Star, venku už navíc máme také oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Příběh se zaměří na zabijáka, který připlouvá na ostrov Fuerteventura. O žádnou dovolenou se ale nejedná. Jeho úkolem bude zabít muže, kterého nikdy nepotkal. Zároveň se také bude jednat o vůbec poslední úkol jeho zabijácké kariéry. Jeho cíl ale má zpoždění. A místo toho, aby se zkušený vrahoun řídil protokolem, tak na ostrově zůstává a poznává místní. Především ho ale zaujme vrak nedaleké lodi jménem American Star

O režii se postaral Gonzalo López-Gallego, který nám nadělil filmy jako Královská hra (2007), Apollo 18 (2011) a Open Grave (2013). Scénář zpracoval Nacho Faerna.

Dále se ve snímku objeví herci jako Thomas Kretschmann, Adam Nagaitis, Nora Arnezeder, Fanny Ardant, Oscar Coleman, Pedro Alberto Galindo a Andrés Gertrúdix.

Snímek dorazí na VOD někdy krátce po novém roce.