Amazon nejspíše v následujících letech nabídne po The Boys další komiksovou lahůdku. V těchto dnech totiž finalizuje dohodu s dvojicí Ed Brubaker a Sean Philips. Na Amazonu by se totiž měla objevit adaptace kriminálních povídek, které vycházely v Image Comics pod názvem Criminal.

Criminal je oceňovaná povídková série zaměřená na zločince ve smyšleném městě Central City a jeho okolí. Každý příběh je zaměřen na jiného kriminálníka, ale některé postavy se objevují napříč celou sérií. Ta se vyznačuje i tím, že pořadí příběhů není časově lineární a příběhy ukazují kriminálníky jako nečernobílé postavy, které se snaží bojovat se svými vnitřními démony. 

U nás díky nakladatelství BBart již vyšla celá povídková trilogie, kterou můžeme s klidným svědomím doporučit jako jedno z nejlepších komiksových děl, které jsou u nás a na Slovensku dostupné. Sám Brubaker by se pak pro seriál měl stát showrunnerem a výkonným producentem, který bude na celý projekt dohlížet. 

Brubaker kromě toho, že pro Marvel přivedl k životu Zimního vojáka a pro DC zrestauroval Catwoman, se podílel i na několika seriálech. Jeho rukopis je například znát na první sezoně seriálu Westworld. Podílí se i na animovaném seriálu Batman: Caped Crusader společně s J.J. Abramsem, Mattem Reevesem a Bruce Timmem.