Už příští měsíc uvede studio XYZ Films vcelku zajímavě vyhlížející horůrek irské produkce, který ponese optimistický název All You Need Is Death. Na světě už máme i oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Příběh se bude točit kolem mladého páru, který pátrá po nejrůznějších lidových baladách a zakázaných vědomostech, přičemž zároveň je i součástí jakési tajemné organizace. Věří také, že novodobá forma alchymie existuje ve starých a zapomenutých písních. Jednoho dne se tak setkají s tajemnou postarší ženou jménem Rita Concannon (Olwen Fouéré), ta jim poví o starodávné písni, kterou nikdy předtím neslyšeli. Když ale pár píseň tajně nahraje a přeloží, otevřou se tím dveře prastarému zlu a naprostému šílenství.  

O scénář a režii se postaral Paul Duane, pro něhož bude snímek celovečerním debutem. V minulosti pracoval na britských seriálech jako Casualty (1986) a Ballykissangel (1996).

Dále se ve snímku objeví herci jako Simone Collins, Gary Whelan, Charlie Maher, Nigel O'Neill, David McDermott a Vinny Murphy.

Snímek bude uveden na VOD 11. 4. 2024.