Za necelý měsíc bude premiérovat horůrek jménem All Fun and Games, na jehož výrobu dohlíželo nejenom studio Vertical, ale i společnost AGBO, kterou založili bratři Anthony a Joe Russoovi (Avengers: Endgame). Nyní zde máme oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Z toho je zřejmé, že se můžeme těšit na hrůznou podívanou s partou nebohých teenagerů, kteří si řádně děsivým způsobem připomenou hry z dětství. Mladší bratr jednoho z puberťáků nalezne jakýsi záhadný nůž, který patrně ještě pochází z dob, kdy v Salemu probíhaly procesy s čarodějnicemi. V onom noži se však nachází jakási zlá démonická síla, která patrně posedne vždy toho, kdo nahlas přečte slova vyrytá na čepeli. A onen démon si umane, že schránku chlapce využije k tomu, aby do své ďábelské hry zatáhl i další. 

Jeho následnou obětí se stane Marcus (Asa Butterfield), přes jehož tělesnou podobu zahájí se zbylými nebožáky zvracené verze tradičních dětských her. Háček je ale samozřejmě v tom, že pokud v jedné z nich prohrají, čeká je hrozivá smrt. Snímek by tak měl nabídnout varovný příběh o tom, co se může stát, když na první pohled nevinné hry zajdou až příliš daleko.

Je možná trochu škoda, že trailer toho ukáže až příliš, ovšem pokud se má jednat o další klasickou vyvražďovačku, ve které se hlavními obětmi opět stanou mladí lidé, asi nad tím lze mávnout rukou. 

O scénář a režii se postaralo duo Eren Celeboglu a Ari Costa, pro oba dva se také bude jednat o celovečerní debut. Dále se na scénáři podílel také J.J. Braider, který napsal jednu epizodu ze seriálu Upíří akademie (2022).

Ve snímku se také objeví herci jako Keith David, Natalia Dyer, Annabeth Gish, Laurel Marsden, Benjamin Evan Ainsworth, Summer H. Howell, Kolton Stewart, Erik Athavale a Zoe Fish.

Snímek by měl být uveden na VOD 1. 9. 2023.