Po týdenní pauze se vrací Věčné duše! V minulé epizodě plánovaly přesun obyvatel z Mýdlové oázy do hostince U Frndys. Nastala ovšem nečekaná komplikace s elementálem tvořeným alkoholem. Co bude dál?

CO SE STALO POSLEDNĚ?

V minulé epizodě si Věčné duše konečně v klidu promluvily s kolefíny a přesvědčily je, aby se společně s nimi vydaly do hostince U Frndys. Vzhledem k tomu, že většina oázy dělá to, co kolefíni, měly Duše téměř splněno. Ještě jim ovšem zbývalo přesvědčit generála Kaenga - nepsaného vůdce vesnice.

Generál žil v jeskyni dále od oázy. Skupina se za ním tedy vydala s úmyslem přesvědčit ho, aby se i on přidal k bohyni. Když se s ním poprvé hrdinové setkali, došlo jim, že toho muže už někde viděli. Právě on si totiž koupil obrovské ohnivé kladivo na aukci ve Feolinnu.

Bohatý muž byl ochotný se k Frndys přesunout, protože to bylo její přání. Jasně se ale vyjádřil, že až dalšího dne ráno, protože na večer ještě plánoval velkou oslavu v Mýdlové oáze.

Věčné duše se přesunuly opět do osady a zabíjely čas než oslava začne. Během toho navštívily také stánek tetičky Zlatany a nechaly u ní značné množství zlata výměnou za několik magických předmětů.

Minulý čtvrtek se malovaly miniatury!

Večerní párty asi nedokážu správně popsat, takže jen napíšu, že pokud vás zajímá, co se tam dělo, klikněte na video v úvodu článku a díl si pusťte, stojí to za to! Po takové párty musí následovat kocovina. Která se u Duší také dostavila. Když ji kolem poledne rozdýchaly, vydaly se opět za generálem Kaengem, aby zjistily, jestli je připravený na cestu.

V jeho jeskyni ho nenašly. Skupina byla tradičně trochu zvědavá, takže se pustila do prozkoumávání. Během toho odhalila v podzemí jeskyni tajnou místnost, která pravděpodobně sloužila k destilaci alkoholu. Bohužel tam nebylo jen to. Duše tam překvapil velký elementál, který byl tvořen alkoholem...

DOBRODRUŽSTVÍ VĚČNÝCH DUŠÍ POKRAČUJE JIŽ DNES!

Podaří se skupině porazit elementála?

• Jak se bude tvářit generál Kaeng na to, že mu Duše prohledávaly jeskyni?

• A co to vlastně generál ve sklepě schovává?

Odpovědi na tyto otázky získáme již dnes od 18:00 na Twitchi, Youtube i přímo zde na stránkách Nerdfixu!