V půlce letošního jara se v našich kinech objeví nový horor s mírným nádechem komedie jménem Abigail, o který se postarali tvůrci posledních Vřískotů. Na světě máme také plnohodnotný trailer, který odhaluje hvězdné obsazení. Podívat se na něj můžete výše.

Příběh se zaměří na skupinku zločinců, kteří unesou dvanáctiletou Abigail (Alisha Weir), na první pohled zcela neškodnou dívenku. Přes noc ji ale musí skupina pohlídat v uzavřeném sídle, jako odměnu pak dostanou 50 milionů dolarů. Žádná procházka růžovým sadem to ale samozřejmě nebude. Abigail je totiž dcerou velice mocného a nebezpečného muže, kterým je zřejmě sám Drákula. Tudíž i ona sama je pěkně nebezpečná a smrtící potvora, která pro členy skupiny chystá velice nemilé a krvavé překvapení. Podaří se vůbec někomu dožít rána? 

O režii se postarali Matt Bettinelli-Olpin a Tyler Gillett, kteří natočili pátý a šestý Vřískot, taktéž jsou zodpovědní za hororovou komedii Krvavá nevěsta (2019). Scénář si vzali na starost Guy Busick a Stephen Shields.

Dále hrají Melissa Barrera, Dan Stevens, Kevin Durand, Kathryn Newton, Angus Cloud, William Catlett a Giancarlo Esposito.

Oficiální premiéra v kinech je stanovená na 18. 4. 2024.