Článek vznikl v rámci placené spolupráce: S dárkem pod stromeček si už nemusíte lámat hlavu. Pařmenům na konzolích PlayStation 4 a PlayStation 5 udělá velkou radost roční předplatné PlayStation Plus. To jim na 12 měsíců zajistí všechny výhody služby, včetně pravidelných her zdarma. Akce je dostupná i pro hráče ze Slovenska. Můžete tak pořídit české členství PlayStation Plus i slovenskou variantu PlayStation Plus.

PS Plus to není jen předplatné pro hraní online. Každý měsíc si jeho držitel může stáhnout dvě až tři hry zdarma, využívat cloudové úložiště a kupovat další hry s exkluzivní slevou. Jde o ideální dárek pro všechny majitele těchto konzolí a vy jim můžete tenhle skvělý dárek pořídit se slevou 33 procent, třeba v podobě dárkového fyzického poukazu nebo si ho jen necháte zaslat na e-mail.

Pokud jste navíc majitelé PS5, otevře se vám kolekce dvaceti nejlepších her z éry PS4, včetně posledního God of War, nervy drásajícího The Last of Us Remastered, dobrodružného Uncharted 4: A Thief's End, akční plošinovky Ratchet & Clank, detektivního Detroit: Become Human, jiné zombie apokalypsy v Days Gone, těžkého Bloodborne nebo Crash Bandicoot N. Sane Trilogy.

Na PS5 se navíc díky PS Plus můžete spolehnout na odbornou pomoc v řadě podporovaných her. Stačí stisknout tlačítko PS a mezi kartami aktivity se zobrazí nápověda, kde se dozvíte, jak se dostat z úzkých, jak najít skrytý artefakt nebo jak konečně porazit bosse, který vás zdržuje od dalšího postupu. Už dost dlouhé vyhledávání videí na YouTube!

Nemáte platební kartu? Nevadí! Na Herni-kupony.cz a Herne-kupony.sk můžete zaplatil přes svůj mobilní telefon, online převodem, běžným převodem nebo v hotovosti na terminálech Sazky.

Proč si vybrat Herni-kupony.cz? Jedná se o největšího oficiálního prodejce, který nabízí pouze legální kupony do her a herní výhody. Vybrat si můžete z mnoha platebních metod včetně mobilního telefonu. Herní výhody získáte u většiny plateb ihned a spolehnout se můžete na odbornou pomoc po e-mailu i telefonu v českém jazyce.