Věčné duše se konečně vrátily zpět do Království. Vedly je k tomu vznešené důvody – chtěly doprovodit Que T. a Zozu domů a během toho vykonat spoustu dobra. Víte, kde se ale zastavily nejprve? V hampejzu! 

Skupina dobrodruhů se po překročení hranic Království vydala směrem do Bladegardenu. Hned během prvního dne putování ukázal jejich nový goblinský společník Zozu své choutky. Velmi důmyslnými a propracovanými argumenty nakonec skupinu přesvědčil, aby se vydala do blízkého vyhlášeného hostince Rudý samet

I přes lákavost názvu podniku se skupina raději utábořila v nedalekém opuštěném domě a do hostince se Que T., Zozu, Brindal, Mistral a Thomerican vydali jen na večeři. Anthony zůstal hlídat tábor. To si alespoň skupina myslela. Po příchodu do Rudého sametu si dobrodruzi uvědomili, že se jedná o nevěstinec, vykřičený dům, hampejz, bordel, jak jen tomu chcete říkat. Ovšem důležité bylo, že v něm skutečně výborně vařili! 

Pobyt v tomto podniku si ovšem nejvíce užil Zozu. Po jeho smutném monologu se mu podařilo přesvědčit Brindala, aby mu zaplatil - řekněme masážní služby s happyendem - u jedné trpaslice. Que T. si zase odnesl zajímavé poznatky o oblékání žen a Thom si po dlouhém rozhodování rozhodl žádnou elfku nezaplatit.

Po návratu do tábora Duše uviděly dosud neviděné – Anthony se opil! Jeho důvody se pokusil odhalit Que T., ale došlo k nepříjemné výměně názorů. Alespoň společnými silami dokázali rozbít zeď.. 

Ráno se Věčné duše opět vydaly na cestu. Tomu ovšem předcházela situace s levitujícím, vysmátým a hlavně očarovaným Brindalem. Po cestě se připletly do vyšetřování vraždy, která se udála v noci právě v Rudém sametu. Pachatele naši dobrodruzi sice neobjevili, ale od dvou podezřelých trpaslíků zjistili, že jistý Reginald von Becker pravděpodobně obsadil obchod v Rexxcentru, který dříve patřil Anthonyho rodině. Anthony požádal Věčné duše, aby se společně s ním vypravily do Rexxcentra, aby se ujistil, že je jeho rodina v pořádku. Jeho přátelé neváhali ani na okamžik a s touto výpravou souhlasili. 

Věčné duše mají dnes pauzu! Jejich představitele ale můžete vidět již od 18.00 na jejich Twitchi, na kterém zahrají speciální Halloween one-shot (jednorázové dobrodružství) s hororovou tématikou!