Věčné duše udolaly děsivého vlka Fista a získaly přístup k pokladům boha Korda. Bohužel neměly čas si poklady užít, protože se na ně vyřítili hrombobři, kteří chtěli poklady pro sebe! 

CO SE STALO POSLEDNĚ?

Thomericanovi popadalo k nohám několik kouzelných předmětů od boha Korda. Trpaslík na sebe zrovna nasadil kouzelný pás, když na ně vtrhlo několik goliášů z kmene Z bouře zrozených. Tito obři byli vedeni náčelnicí Rarashou, která nazvala Věčné duše zloději a vykradači hrobů.

Jen co vešla nečekaná návštěva do kaple, začala Rarasha všechny ostatní goliáše štvát proti Duším s tím, že kradou poklady boha Korda a zaslouží si potrestat. Řeči, kterou mluvila, ovšem rozuměl pouze Hromohlas. A překvapivě také Thomerican, který díky pásu boha Korda ovládl řeč obrů. Společně se pustili s Rarashou do ostré výměny názorů. Snažila se proti nim goliáše poštvat, ale těm se do toho příliš nechtělo. Vnímali Duše jako zachránce, kteří osvobodili horu.

Thomerican poté aktivoval svou nově získanou moc z pásu, proměnil se v bouřného avatara a všem řekl, že je šampionem boha Korda. A právě v tu chvíli Rarashe došla trpělivost. Odhodila své krytí a proměnila se do své pravé podoby - Ar. Poslední sourozenec z rodiny Askarfist stál proti Věčným duším a začal sekat do všeho, co uviděl. Včetně goliášů.

Souboj začal velmi ostře ale zrovna ve chvíli, kdy Mistral uvrhl na Ar záchvat neovladatelného smíchu, zakročil Kord. Ve skutečném světě spustil brutální bouři a epizodu ukončil. Pokračování souboje nás tedy čeká dnes večer!

Nová znělka Věčných duší!

DOBRODRUŽSTVÍ VĚČNÝCH DUŠÍ POKRAČUJE JIŽ DNES!

Dokáží vyčerpané Duše porazit posledního sourozence?

Co se stalo s otcem sourozenců Askarfistem?

Odhalí skupina, co se ukrývá za zamčenými dveřmi v pevnosti?

Dobrodružství Věčných duší pokračuje již dnes večer od 18:00 na Twitchi, Youtube i přímo zde na stránkách Nerdfixu!