Dost možná jste postřehli nedávné odhalení teaseru na pokračování skvělého animáků Spider-Man: Into the Spider-Verse. Ve druhém díle se k partě pavoučích lidí má přidat i legendární Spider-Man z Japonské adaptace. Jestli nevíte, o kom je řeč, věřte mi, že přicházíte o hodně. Pojďme to tedy dohnat.

I když se může zdát, že to není možné, tento Japonský seriál byl první hranou adaptací Spider-Mana. Je nutno říci, že rozhodnutí při produkci tohoto seriálu by se dali nazvat minimálně pochybnými. Spider-Man zde totiž získá své schopnosti od mimozemšťana z planety Spider, bojuje pomocí obřích robotů a neustále hází velice zajímavé (občas až hrůzostrašné) hlášky. Minimálně v Japonsku si nicméně pozornost seriál získal. I dnes však stále pobaví, a pokud ho neznáte, rozhodně doporučujeme shlédnout skvělé video od Screen Junkies níže.

Na Twitteru nedávno producent pokračování Into the Spider-Verse zmínil, že je Japonský Spider-Man již pro nový film nadesignován. Bohužel nezmínil žádné podrobnosti, což je ale vzhledem k tomu, že má film vycházet až v roce 2022 naprosto pochopitelné. Ať už ale Japonského Spider-Mana znáte nebo ne, rozhodně se máte na co těšit.