Phil Lord a Chris Miller mají za sebou velkou řadu úspěchů při tvorbě animovaných filmů. Jejich spolupráce nám již přinesla například The Lego Movie z roku 2014 či Spider-Man: Into the Spider-Verse, který si v roce 2018 odnesl dokonce několik cen za nejlepší animovaný film roku. Právě při tvorbě druhého zmíněného filmu spojili své síly s produkční skupinou Sony Pictures Entertainment a tato spolupráce pravděpodobně fungovala natolik dobře, že snímkem ze světa pavoučího muže neskončí. Kinematografická část společnosti Sony nám tak představila oficiální trailer jejich nového animáku Connected

Podobně jako jejich další filmy, i tento se dle traileru zdá originální. Zpočátku se vše tváří jako animovaná parodie na klasiku rodinných filmů Bláznivá Dovolená, vše se ale rychle změní, když svět napadnou uzurpátorští roboti s cílem dobýt celý svět. Výlet, který se od začátku nevyvíjí dvakrát dobře, se tak rázem promění v boj o holý život ale i celou naši planetu. Zdá se tak, že osud našich životů bude v rukou této poněkud průměrně vyhlížející rodiny. 

Connected bude klasickým dobrodružným animákem plným humoru a komických situací. Zároveň se však zabývá i závažnými tématy současnosti. Bude se tak snažit poukázat na závislost mladistvých na sociálních sítích a internetu a předkládat nám svoji hororovou vizi budoucnosti ve světě autonomních robotů. 

Connected bude v režijních rukou Michaela Riandy a Jeffa Rowe. V originálním znění se pak hlavních rolí chopí Olivia Colman, Maya Rudolph, Abbi Jacobson a Danny McBride. Do amerických kin se film dostane 18. září tohoto roku.