Článek vznikl v rámci placené spolupráce: Komárovo knihkupectví je výjezdní conové a internetové knihkupectví. Najdete ho na nejrůznějších conech po celé České republice, jako jsou např. Comic con, Festival Fantazie, Svět knihy a další. Specializuje se na fantasy a sci-fi tématiku, horor nebo komiks. Má také široký výběr mangy v angličtině i češtině, nabízí spoustu merche, např. kovové modýlky Metal Earth (sestavte si svého Iron mana či vesmírnou loď Enterprise), naleznete zde také značku Kikimora Team, která vydala populární deskovou hru Bulánci: Odpočívej v pokojíčku.

Když navštívíte komarovo.cz, tak si můžete knihovnu obohatit například o letošní novinky v podobě Bůh nedbá navazující na Malazskou knihu padlých, Soichi od Džundži Itó nebo sci-fi román Deepsix... Komárovo nejsou ale jen knihy, pro všechny milovníky draků nabízí krásný Dračí kalendář na rok 2024 od předních českých ilustrátorů. A pokud stále váháte, čím obdarovat své blízké pod stromeček, pořiďte jim třeba dárkové poukazy.

Další novinkou je podivuhodný příběh s podivnými lidmi a možná i vlkodlaky v komiksu Pohovka a mrtvola. Příznivci Pandory by si neměli nechat ujít souborné vydání třídílné série Avatar: Temný svět a další může potěšit retro vydání Duny od Franka Herberta.

Mnohem více knih a komiksů najdete na komarovo.cz.