Tento týden nás Věčné duše čekají netypicky ve středu! Kromě toho chystají Tahouni pravidelný sobotní stream Lam Na tahu, na kterých bude Robko padat ve Fall Guys! 

STŘEDA - VĚČNÉ DUŠE

Věčné duše tento týden ukradnou středeční vysílací čas Showtimu, který se přesune na pátek. Pokud si tedy dobrodružství této skupiny nechcete nechat ujít, zapněte stream o den dřív! Nebojte se ale nic, záznam streamu pojede i v typický čas, tedy ve čtvrtek od 18:00.

Naši hrdinové získali nové informace o jejich nepříteli Nezzodanovi. Pravděpodobně se vydají navštívit jeho bývalého učitele. Jaké informace o velkém zlosynovi získají?

SOBOTA - LAMY NA TAHU

Tradiční sobotní herní stream má tento týden na starosti Robko. Jako hru si zvolil oblíbenou skákací (lépe řečeno padací) hru Fall Guys. Tato hra je velmi odvážným pickem, když uvážíme, jak hodně se náš Yuuchi dokáže při hraní her rozvášnit. Pokud tedy chcete vidět nějaké kvalitní rejžování, nezapomeňte v sobotu v 18:00 naladit Twitch kanál Na tahu!

O čem je vlastně Fall Guys?

MOUDRO PRO TENTO TÝDEN

"Nejlepší barva v Magic: the Gathering je samozřejmě modrá. Ostatní barvy se vyplatí hrát jen proto, abyste si uvědomili, o co přicházíte, pokud nehrajete modrou."

ROBKO Z NA TAHU