Do pánve nakapeme olej, nakrájíme cibuli, přidáme nakrájené random maso, poprášíme paprikou, osolíme a opepříme. Po hodině přidáme brambory nakrájené na kostky, zeleninu, poté mícháme. Po pěti hodinách lejeme za stálého míchání do záchodu, protože jsme si na začátku nezapnuli sporák a už masu hrozí salmonela.

No, možná tedy nechme guláš gulášem a pojďme se podívat na něco lepšího - například na recept na večerní žábavu v probíhajícím týdnu.

ČTVRTEK - VĚČNÉ DUŠE

Minulý čtvrtek jste si mohli ještě užít 27. epizodu tak, jak jste zvyklí - ze studia, se šesti hráči - WAIT WHAT?

Ale fakt, nekecám, byla jsem tam. Skupina se rozrostla o "nový" kousek a věřte mi, že se to více než-li hodilo, vzhledem k tomu, s jakými obřími problémy se Věčné duše musely potýkat v kapli boha Korda. A jak je pro Jirase typické, ukončil to cliffhangerem.

Nesmál se ale dlouho! Hned další díl totiž partu čekal v sobotu živě před publikem na prvním ročníku Festu na tahu. A přesně tuto - kvůli dešti bohužel kratší epizodu- můžete ze záznamu sledovat právě ve čtvrtek na TwitchiYoutube a aj zde na Nerdfixu. A abyste neodcházeli neukojeni po příliš krátkém zážitku, bude na Twitchu následovat živý stream a budeme si povídat o festivalu.

A ankety? Budou!

SOBOTA - LAMY NA TAHU

V sobotu můžete na Twitchi samozřejmě očekávat kvalitní obsah. Nebo můžete přijít na náš VR stream, který začne klasicky v 18:00.

A víte ještě co? Možná je na čase vás přestat balamutit. Začínáme vždycky nejdřív až v 18:10. S upřímností nejdál dojdeš. A taky s botami, zkoušeli jste někdy v poslední době chodit naboso? Au.

VR hrátek se ujme Flowee. Pokud tento článek dostane alespoň 5x reakci ARRGG, bude tam aj webka. LUL

MOUDRO PRO TENTO TÝDEN

DEJ SI DEZERT JAKO PRVNÍ, ŽIVOT JE KRÁTKEJ.

AIWY AKA SHARLOTT