Je tu první červencový týden! Co s Na tahu chystáme? Ve středu nás čeká Na tahu štětcem, ve čtvrtek se už snad konečně dočkáme Věčných duší a v sobotu VR stream Lam na tahu! 

STŘEDA - NA TAHU ŠTĚTCEM

Tento týden je výročí Boba Rosse. Tento muž je tématem na téměř každém Štětci a rozhodně se o něm bude mluvit i tento týden. Ovšem kromě toho nás čeká také mnoho srandy s Flowee a Kubou, kteří se budou snažit se této legendě vyrovnat.

Jak se s tím Flowee, Kuba a hosté z komunity popasují, zjistíte ve středu od 20:00 na Twitchi!

Pripravte si vidličky, pretože keď Kuba kreslí, je to nutné. (poznámka šéfredaktora, ktorý sem potreboval dopísať nejaký text, pretože sa nám inak rozbíjalo formátovanie toho odkazu vľavo)

ČTVRTEK - VĚČNÉ DUŠE

Ano, ano, já vím... Sliboval jsem vám Věčné duše již minulý týden, ale Jirase složila rýmička a my si zahráli improvizovaný oneshot s Wrii. Tento týden již snad Náčelník simulovat nebude, takže se opět vydáme k naší oblíbené skupině. A co se stalo posledně a co nás čeká? Počkejte si na čtvrteční článek, taky si to musím připomenout!

Věčné duše se vrátí ve čtvrtek od 18:00 na Twitchi, Youtube i přímo zde na Nerdfixu.

Dočasné duše se vydaly hledat bájný Frňákovník!

SOBOTA - LAMY NA TAHU

Tuto sobotu nás čeká opět blbnutí s virtuální realitou. Nějaká pěkná roomka ve VR Chatu, trocha toho improvizačního humoru, možná nějaký ten host?

Jisté je, že tu pro vás budeme v sobotu od 18:00 na Twitchi!

MOUDRO PRO TENTO TÝDEN

CHYBY SE NEDĚJÍ. EXISTUJÍ POUZE ŠŤASTNÉ MALÉ NEHODY. 

OD FLOWEE Z NA TAHU - AUTOREM JE BOB ROSS