Tento týden bude náročný! V úterý nás čekají Věčné kecy s Flowee a Kubou. Čtvrtek bude po týdenní pauze opět ve znamení Věčných duší a v sobotu se opět vydáme do předaleké galaxie ve hře Fallen Order.

ÚTERÝ - VĚČNÉ KECY (DNES!!)

Dnes večer se po měsíční pauze vrací Věčné kecy se svým osobitým moderátorem Geluem. Pro tentokrát si do své talkshow o Věčných duší pozval Flowee a Kubu. Gelu jistě vytáhne tu největší špínu z posledních dílů kampaně a také se společně pobaví o oneshotu v systému Dračí Doupě 2, který vedl minulý týden Killer.

Věčné kecy začínají dnes večer od 18:00 na Twitchi a Youtube!

STŘEDA - DEADLINE PRO PŘIHLÁŠKY PROGRAMU NA FEST

Ano, to není zase tak důležitá informace pro to, co tenhle týden budeme dělat. Ale přijde mi fajn ještě připomenout, že hlásit svůj program na Fest můžete ještě do středečních 23:59!

Pokud se tedy s námi na Festu chcete o něco podělit, piště na casting@natahu.tv, je to poslední příležitost!

Přečtěte si také: Fest Na tahu: Hledáme přednášející!

ČTVRTEK - VĚČNÉ DUŠE

Minulý týden proběhl oneshot, takže na další epizodu čekáme již dlouhých 14 dní! Věčné duše, které byly oslabeny o Anthonyho, se společně se Zermenem Zářivým vrhly do čarovné krabičky od sirek. Tato krabička sloužila Klaxanovi jako kapesní dimenze, ve které uchovával své experimenty. Posledně se Duším jen tak tak podařilo z krabičky uniknout. Nezbývá než doufat, že tentokrát to vše půjde lépe.

Další epizoda Věčných duší nás čeká již ve čtvrtek od 18:00 na Twitchi, Youtube i přímo zde na stránkách Nerdfixu.

Minule byla žábava!

SOBOTA - LAMY NA TAHU

Sobota bude první v měsíci. To znamená, že nás čeká pokračování v singleplayerové hře Star Wars Jedi: Fallen Order. Kuba se opět zhostí světelného meče a vydá se nalézt ztracený holokron, který ukrývá jména všech dětí citlivých na Sílu. Nalezne ho dříve než Inkvizitoři vedení Darth Vaderem?

Lamy na tahu začínají v sobotu od 18:00 na Twitchi!

MOUDRO PRO TENTO TÝDEN

KDYŽ NEVÍŠ CO, TAK TO KROP. MYSLÍM KAMEROU ZÁBĚRY, NE VODOU. #NATACIMASEMMUDRY

ENDY Z NA TAHU