Feeeeeeeeest! To hlavní tento týden je bezesporu Fest Na tahu, který proběhne o víkendu v Českých Budějovicích! V online světě si ve středu něco namalujeme na Na tahu štětcem a ve čtvrtek Duše!

STŘEDA - NA TAHU ŠTĚTCEM

Už vám chyběl ten neuvěřitelný malířský skill a cringe humor? Čekání je u konce! Je tu první středa v měsíci a to znamená, že Flowee a Kuba budou malovat. Tentokrát budou hlavně plnit resty - odměny pro sledující. Jo a taky si společně budou malovat, jak si představují jednotlivé přednášky na Festu. To bude stát za to!

Na tahu štětcem začíná ve středu od 20:00 na Twitchi!

ČTVRTEK - VĚČNÉ DUŠE

Čtvrtek bude tradičně ve znamení Věčných duší. V minulé epizodě si Duše poradily s mrazibabou Ask a dostaly se až do pevnosti Askarfist, která je jedinou cestou do svatyně boha Korda. V této pevnosti se ovšem potkaly s jejím vládcem - Askarfistem. První střetnutí nedopadlo úplně dobře a vypadá to, že odvetě se Věčné duše nevyhnou.

Jak tento souboj dopadne? To zjistíme ve čtvrtek od 18:00 na Twitchi, Youtube i přímo zde na stránkách Nerdfixu!

VÍKEND - FEST NA TAHU

O víkendu nás čeká první ročník akce Fest Na tahu. Na tomto festivalu, který bude zaměřen na RPGs, fantasy, sci-fi, gaming a další. Veškerý program a další informace můžete najít na webu Festu!

Navíc, pokud si uděláte do Českých Budějovic výlet, můžete být svědky živého hraní Věčných duší, protože další epizodu odehrají Na tahu v sobotu večer přímo před diváky. Záznam z tohoto hraní poté poběží na streamu příští čtvrtek.

MOUDRO PRO TENTO TÝDEN

KAŠLEM NA MOUDRO, PROSTĚ DORAŽTE NA FEST! 

NA TAHU