Věčné kecy jsou konečně zpět! Již v úterý se k nám vrátí oblíbený moderátor Gelu, který si tentokrát pozval Jirase a Roba. Ve čtvrtek bude 18. epizoda Duší a v sobotu deskoherní Lamy na tahu!

ÚTERÝ (DNES) - VĚČNÉ KECY

Dnes večer se opět vracejí Věčné kecy. V uplynulých dílech Duší se toho stalo skutečně mnoho a je rozhodně o čem mluvit. Vše ale zastínil závěr poslední epizody, která skončila velmi divoce zejména pro Anthonyho. Z tohoto důvodu si Gelu pozval na dnešní díl právě Roba a vrchního zlopána Jirase. Začínáme na Twitchi, YouTube nebo zde na webu od 18:00!

Pokud máte nějaké otázky, které byste chtěli Jirasovi či Robovi položit, můžete během streamu v chatu, nebo rovnou nyní na našem Discordu.

ČTVRTEK - VĚČNÉ DUŠE

Minulý díl byl .... ufff... Skončilo to dost divoce. Duše jsou zavřené v kapesní dimenzi Nezzodanova mistra Klaxana. Po prvním souboji s ním jsou poměrně vyčerpaní a nyní se na ně hrne armáda nemrtvých. Aby toho nebylo málo, Anthony vypadá, že není sám sebou a je otázkou, co s ním Klaxan provedl. Jak se z tohoto průšvihu skupina dostane?

Pokud to chcete vědět, rozhodně si od 18:00 ve čtvrtek zapněte Twitch, Youtube, nebo koukejte zde na stránkách Nerdfixu!

Minulý díl byl vskutku divoký

SOBOTA - LAMY NA TAHU

V sobotu nás čekají netradiční Lamy na tahu. Celý kmen Na tahu totiž bude v Českých Budějovících. Toho je třeba samozřejmě využít, takže si zahrajeme oblíbenou deskovku Krycí jména. Tato hra je založená na asociacích a také na tom, jak moc si hráči mezi sebou rozumí. Je tedy jisté, že v podání Na tahu to bude rozhodně stát za to. A možná to nebude jediná hra, kterou si zahrajeme!

Uvidíme se v sobotu od 18:00 na Twitchi!

MOUDRO NA TENTO TÝDEN

Nikdy si na divadle Járy Cimrmana nesedejte vlevo..... a radši ani dozadu.

JIRAS Z NA TAHU