Jaké srandy nás čekají tento týden? Ve čtvrtek se vrátíme k Věčným duším, kde nás čeká zuřivý souboj s učitelem Nezzodana. V sobotu nás poté Flowee s Endym vtáhnou do virtuální reality VR chatu. 

ČTVRTEK - VĚČNÉ DUŠE (EP. 17)

V minulé epizodě se Věčným duším podařilo najít muže, který dříve učil jejich nepřítele Nezzodana. Muž, který si říká Klaksan Blazegrip, je známým učitelem lidí, které nepřijala Akademie Bílého plamene. Z tohoto důvodu se k němu kdysi dávno uchýlil i Nezzodan. Jak se ukázalo, Klaksan moc dobře ví, co teď Nezzodan plánuje a pomáhá mu. Z tohoto důvodu se naši hrdinové rozhodli, že mu pořádně nabančí. Epizoda 17 začne soubojem, to si nemůžete nechat ujít!

Zkoukněte poslední díl, protože ve čtvrtek nás čeká další!

SOBOTA - LAMY NA TAHU

Tento týden má na starosti Lamy Flowee. Ta se rozhodla, že po půlročním přemýšlení o tom, že by bylo vlastně fajn udělat VR stream, ho udělá! Společně se Endym se pustí do virtuálního prostředí ve hře VR Chat. V tomto prostředí je možné zažít cokoli - od návštěvy dětské školky, přes hraní deskovek v baru, nebo třeba prozkoumávání lodí ze Star Wars. VR Chat má ještě jednu velkou výhodu - pro připojení do něj není nutné mít VR, můžete se tam v klidu procházet pouze za pomoci klávesnice a myši. Po klasickém streamu tedy Flowee s Endym plánují, že divákům nabídnou odkaz, aby se k jejich blbnutí přidali!

MOUDRO PRO TENTO TÝDEN

Přichází teď konečně další období. A bude horší, lepší nebo stejný.

FLOWEE Z NA TAHU
Přečtěte si také: Mass Effect oneshot v podání Na tahu!