Nějakou dobu jsme nemluvili o novinkách na poli streamovacích služeb. Vynahraďme si to alespoň filmem Dumbo, kde se podíváme na příběh mladého slona s velkýma ušima. Dále snad největším a nejsledovanějším filmem roku, a to Avangers Endgame a do třetice se podíváme na kouzelné tvory ze světa Harryho Pottera ve snímku Fantastická zvířata a kde je najít.

Dumbo

HBO GO

Pokud se někdo zmíní o filmu se slonem, tak se mi vybaví ten s ušima tak velkýma, že dokáže i létat. Ano, mluvím zde o slůněti jménem Dumbo. O toho se stará bývalá hvězda cirkusu Holt Farrier spolu s jeho dětmi. Zjistí však, že velké uši nejsou nevýhoda, jak si původně mysleli, ale to nejlepší, co si můžou v manéži přát. Slůně totiž dokáže pomocí uší létat. Zjistí to však jeden z nejpopulárnějších bavičů té doby. A slůně spolu s cirkusem odkoupí.

Avengers End Game

HBO GO

22.12.2019

Doufám, že se nebudete zlobit, ale za mě je tato novinka největší za celý rok. Tedy alespoň co se týče streamovacích služeb. Pokud by někdo z vás nevěděl, co to je Avengers Endgame, tak byl zřejmě poslední půl rok zavřený v kobce bez jakýchkoliv kontaktů s vnějším světem.

A teď vážně. 22. prosince si budeme moci kouknout nejnovější díl superhrdinovky zvané Avengers. V tomto díle se budou superhrdinové a obtloustlý Thór snažit zvrátit legendární lusknutí Thanose, kterým smazal půlku veškerých bytostí ve vesmírů. Díky Ant-Manovi skupina získá možnost cestování v čase, kterou využijí ke znovu objevení kamenů nekonečna a tím i navrácení všech smazaných bytostí. Něco se však zvrtne, a nakonec se budou muset super hrdinové poprat s mnohem větším problémem než kdy jindy.

Fantastická zvířáta a kde je najít

HBO GO

22.12.2019

Ano, posledně jsme nechali celý díl všem filmům s Harry Potterem, ale těsně před štědrým dnem vychází na HBO GO také další film z tohoto kouzelného světa. Přesněji tedy první díl filmové série, která popisuje děj před tím, co již známe z Harryho Pottera. Vše se točí kolem kouzelníka Newta Scamandera, který přišel shánět určitý lék do Ameriky. Veze s sebou kufr, ve kterým má ty nejzvláštnější magické tvory. Ti mu však nešťastnou náhodou utečou, a on je tak musí pochytat.