Již nějakou dobu jsme se nepodívali na nové snímky, jež si můžete pustit na streamovacích portálech.

Nový Papež

HBO GO

V tomto novém seriálu se podíváme do Vatikánu, kde se musel zvolit nový papež. Voiellovi se podaří na papežský trůn dosadit Sira Johna Brannoxe. Ten přijme jméno Jan Pavel III. Nejde však o člověka, kterého byste si na takovém psotu představili. Má spoustu svých vnitřních démonů. A co že se stalo s posledním papežem? Většinou to bývá tak, že člověk v této funkci zůstává do své smrti. To se však zde nestalo. Papež Pius XIII. je v kómatu a někteří věřící si z něj udělali modlu. Tedy až do momentu, než se z kómatu probere. A náhle jsou ve Vatikánu papežové dva.

X-Men Dark Phoenix

HBO GO

Skupina mutantů X-Men je pod vedením doktora Xaviera vyslána na všemožné a nebezpečné mise. Jedna z nich je záchrana raketoplánu. To však nejde podle plánů a skupina přežije jen díky Jean Gray (Sophie Turner), která pohltí záhadnou kosmickou sílu. Tím se z ní však stává jeden z nejsilnějších mutantů. Bohužel však nedokáže nově nabytou sílu ovládat a nepomáhá tomu ani obraz minulosti, co se jí začal zjevovat. Proto se stává Jean nevyzpytatelnou. Toho využije i tajemná postava, která přichází s nebezpečnými návrhy na využití její ničivé síly. Tím se stává jedním z nejnebezpečnějších a nejbližších nepřátel skupiny X-Men.

Zrodila se hvězda

HBO GO

V roce 2018 vyšly dva neskutečné filmy, které jsem si opravdu užil. Oba jsou z hudebního světa a oba byly několikrát nominované na Oscara. Ano, bavím se zde o filmech Zrodila se Hvězda a Bohemian Rhapsody. A právě film Zrodila se hvězda, jenž byl režírován Bradley Cooperem, který sám ve filmu obsadil hlavní roli, je nově na HBO GO. Ve filmu se podíváme na vzestup popové hvězdy Ally (Lady Gaga), kterou objeví country hvězda Jackson Mainea. Jackson je však alkoholik a ani drogám se nebrání. Bohužel i přes léčení vždy spadne zpátky na samotné dno, což ubližuje psychice a popularitě Ally. Film je plný úžasných skladeb a zároveň obsahuje i perfektně zpracovaný milostný příběh, který jsem si užil i já.

Dracula

Netfllix

Jako poslední zde máme další nově vydaný seriál. Tentokrát z produkce Netflixu. Podíváme se v něm na znovuzrození nejznámějšího z upírů, a to hraběte Draculy. Ten se utká se vzdělanou jeptiškou z rodu Van Helsingů. Konflikt skončí dlouhým odpočinkem hraběte na dně oceánu. Hrabě se však najedou ocitá ve Velké Británii, kde je už úplně jiná doba. Hodně rychle tedy začne shánět své nové přisluhovače.