Režisér Jason Lei Howden představuje dystopickou budoucnost streamování. V jeho novém filmu Guns Akimbo si lidé nepouštějí streamy z her, ale ze skutečného death matche. Tedy z pouličního boje gangů, který se natáčí a streamuje pomocí všudypřítomných dronů.

Do boje se omylem zapojí i znuděný herní vývojář a internetový troll Miles (Daniel Radcliffe), poté co si neodpustí rýpnutí v komentářích jednoho takového streamu. Šéf gangu, který tuhle zábavu budoucnosti provozuje, zaklepe na dveře jeho bytu, přivrtá mu pistole k rukám a vyšle jej do boje. Jeho první soupeřkou je hvězda death matche Nix (Samara Weaving). Víc prozradí samotný trailer, který je plný akce a humoru. Hráči určitě ocení také videoherní elementy, které se prolínají s filmovou realitou podobně jako ve filmu Scott Pilgrim proti zbytku světa.  

Film Guns Akimbo půjde do kin už 5. března, česká premiéra zatím není známá. Světovou premiéru si film nicméně odbyl už na Torontském filmovém festivalu, takže už jsou venku i recenze. Jak je na tom? Kritici jej hodnotí jako průměrný až lehce nadprůměrný. Na Metacritic si drží průměrné skóre 43/100 (i když zatím vyšly jen 4 recenze), uživatelé IMDB hodnotí 7,5/10 a Rotten Tomatoes hlásí zatím 64 % pozitivních hodnocení. Doufejme, že si budeme moci brzy udělat obrázek sami. Trailer nás nalákal dostatečně.