Pokud se počítáte mezi vášnivé hráče, s největší pravděpodobností vyhlížíte chystané a bohužel nedávno odložené RPG Cyberpunk 2077. Pokud jste naopak fanoušky popkultury obecně, pak vám určitě není cizí LEGO. No a proč tyhle dvě věci nespojit?

Přesně to si řekl autor YouTube kanálu Jerry Builds Bricks. Tenhle samozvaný v Praze žijící ALOF (Adult Fan of LEGO), který se mj. živí prací na vozidlech v populárních Euro Truck Simulator 2 a American Truck Simulator, si postavil model Quadra Turbo-R. Fiktivního auta právě ze Cyberpunku 2077, jež bylo vidět například v prvním plnohodnotném traileru pro hru v roce 2018.

Na samotném youtubovém kanále najdete detailní video, pomocí něhož lze samotné auto sestavit, zatímco na oficiálním webu autora najdete ke koupi detailní instrukce v PDF, které také obsahují seznam jednotlivých částí, jež budete potřebovat. Některé modely mají seznam částí zdarma. Quadra Turbo-R V-Tech konkrétně vyžaduje 248 částí, které vás vyjdou na přibližně 1386 Kč, respektive 52 euro.

Přečtěte si také: Oficiální lorebook hry Cyberpunk 2077 se odkladu nedočká

Také se vyplatí podotknout, že na samotném kanále i oficiálním webu najdete návody a instrukce pro řadu dalších fiktivních i reálných aut nebo strojů. Ať už je to Tumbler z Nolanových Batmanů, Batmobil z roku 1989 nebo Batmobil z videoherního Batman: Arkham Knight; Optimus Prime G1, K.I.T.T. z Knight Ridera, DeLorean z Návratu do budoucnosti, USS Enterprise či další.

V neposlední řadě by také mělo dojít na další videa ze Cyberpunku 2077. Ta nabídnou návody na další z řady aut, jež ve hře najdeme.