O víkendu jsme vás informovali, že se na plátna kin vrací Scooby-Doo poté, co předešlé představení nebylo tak úspěšně. Po prvních obrázcích se můžeme dnes podívat na prémiovou ukázku prostřednictvím teaser traileru. Ten nám dává jasně najevo, že známá dvojka neztratila nic ze svého humoru, a to ani při zapeklitých a nebezpečných situacích. Zkrátka pes Scooby Doo a klučina Shaggy jsou zpět.

Tuhle dvojici známe snad všichni, stejně tak jejich řešení zločineckých hádanek ve filmů a seriálů. Ale jak to celé začalo? Na tuhle otázku odpoví snímek Scoob!, který nás vezme do dětských let ústřední dvojice a ukáže i jejich první setkání. Ostatně to už je vidět v dnešním teaser traileru, včetně hlavní zápletky ze současnosti.

Scoob! bude mít premiéru v létě 2020. Těšíte se? Pro fanoušky je ještě důležité, že se vrací původní dabér Frank Welker (Scooby-Doo). K němu se přidá Zac Elfron (Fred Jones), Will Forte (Shaggy Rogers) a Amanda Seyfried (Daphne Blake). Plus uslyšíme mladé hlasy Freda v podání Pierce Gagnona, Velmy (Ariana Greenblatt), Shaggyho (Iain Armitage) a Daphne (Mckenna Grace).

Do křesla režiséra usedl Tony Cervone, měl na starost například Space Jam a Duck Dodgers.