O připravovaném filmu z herní série Uncharted jsme se poslední dobou dozvídali víc a víc. Aktuální situace sice produkci lehce pozdržela, přesto jsme se dočkali prvních fotek z natáčení.

Snímky zveřejnilo přímo studio Naughty Dog na svém Twitteru. Na první fotce vidíme Nolana Northa, dabéra Nathana Drakea z herní série. North mluví s Tomem Hollandem, který ve filmu ztvární právě Nathana. Fotka byla pořízena, když se Nolan North přijel podívat na natáčení. Světu vzkázal, že film Uncharted je v dobrých rukou a je na vše hrdý.

Na další fotce vidíme artefakt zasunutý do zaprášeného, z části dřevěného a kovového materiálu. Dále pak knihu, ve které vidíme obraz portugalského mořeplavce Ferdinanda Magellana.

Nejdůležitější fotka pochází přímo od Toma Hollanda. Na svém instagramovém profilu ukázal svou verzi Nathana Drakea. Jak se vám líbí?

Připomeňme, že film se bude odehrávat před začátkem příběhu herní série, kde uvidíme mladého Nathana, který je doprovázen Victorem Sullivanem (hraje ho Mark Wahlberg).

Premiéra filmu je naplánována na 16. 7. 2021. Účinkovat v něm budou také Antonio Banderas a Tati Gabrielle.